Ismerkedős tanácsok pasiknak

Blogs » Blog - Estrella » Ismerkedős tanácsok pasiknak
2015. 04. 10. 22:50 | Appeared: 922x
Egyszerűen nem állom meg, hogy ne osszam egy kicsit az igét. De ígérem, aki elolvassa és megfogadja, annak hasznára fog válni.

Szóval arról lenne szó, hogy miért gondolom azt, a férfiak nagy része nem tud jól ismerkedni. Lassan három éve űzöm ezt a "sportot", ezalatt azért sikerült szert tennem némi tapasztalatra, nem bulvárlapok cikkei alapján alkotok a véleményt.
Ahhoz, hogy valaki felkeltse az érdeklődésemet, nem elég egy szimpla "Szia, ismerkedünk?" vagy "Kit keresel, mit szeretnél?". Az ilyen minden humort, intelligenciát nélkülöző levelek csak elveszik az ember életkedvét. Van, hogy percekig ülök az ilyen levelek felett és fogalmam sincs, mit válaszoljak rá. Legtöbbször saját szórakoztatásomra szellemesen szoktam válaszolni és reménykedni, hogy nem ilyen siralmas lesz a folytatás.

Egy párbeszédet, ha valaki szeretne folytatást, fenn kell tartani. Folyamatosan más-más érdekes témát kell felhozni, nem csak nagymonológot tartani és saját magunkról mesélni, hanem érdeklődni a másik iránt, rendszeresen visszakérdezni.

Nem kell már az elején huszonöt képet kérni mindenféle pózokról. Az a nő, aki szeretné a férfit megfogni, megtartani, úgyis fog küldeni később magától is.

Viszont azt fontosnak tartom, hogy az ismerkedni vágyó előbb mutassa meg magát, küldjön fotót vagy nyisson albumot és csak azután kérjen fotót. Szerintem ezt így illik, így udvarias. Ha én keresek meg valakit, adom hozzá az arcom és ugyanezt várnám el fordított esetben is.

A hely specialitása a domináns személyek jelenléte, akik hibáznak, ha bármilyen ismerkedés előtt elvárják egy szubtól az alázatot, szófogadást (már az adatlapon is utasítanak). Egy szub sokkal hamarabb lesz kezesbárány, ha látja az iránta való tiszteletet, érdeklődést. Ismeretlenül senkit sem lehet tisztelni, pedig egy dom-szub kapcsolat alapja ez.

Comments (5)


Deleted user
#121817 | 2015. 04. 11. 12:00
Teljesen igaz a blog!
Viszont attól félek, pont azokat nem érdekli, akiknek szól. :)
Deleted user
#121806 | 2015. 04. 11. 07:37
Hmm azt hittem h olvashatók valami újat...:)

Visszont az utolsó elöti mondatod a nagy igazság. Ha a férfi megérti h a Nőt tisztelni kell, és nem tárgyként kezelni akkor sokkal könnyebben fog isnerkedni, játszani...
Vagy legalábbis Nem árt ennek a látszatát fentartani:#)
Deleted user
#121803 | 2015. 04. 11. 06:54
Ez elméletileg két ember intim játéka:)
A gyakorlatban meg sokan az hiszik webáruház:))
#121793 | 2015. 04. 10. 23:53
Egyetértek, sajnos tapasztalatom szerint sok domináns férfi kér képet, de ő maga nem hajlandó küldeni.
Deleted user
#121790 | 2015. 04. 10. 23:27
Igazad van! Ez alapnak kellene,hogy legyen. Az a szomorú,hogy erről blogot vagy kénytelen írni.