Önbizalomnövelő gyakorlat

Blogs » Blog - Estrella » Önbizalomnövelő gyakorlat
2014. 06. 03. 21:27 | Appeared: 1054x
Légy egy kicsit domina! Vedd elő ezt az oldaladat, még ha úgy tűnik, egyáltalán nincs olyan! Én is ezt gondoltam magamról, mégis bizonyos helyzeteknek, embereknek köszönhetően azért sikerül néha előcsalogatni. Nem állítom, hogy ez a kedvenc szerepem, de segít megérteni a domináns fél motivációját, érzéseit a szub irányába. Érdekesnek, izgalmasnak találom, noha még nem volt sok lehetőségem a szárnypróbálgatásra. Kell hozzá egy kis bátorítás, együttműködés a partner oldaláról is, de a másik ember megismerése, felfedezése, irányítása olyan távlatokat nyit nem csak a bdsm keretei közt, amelyek mindenképpen erősítik a személyiséget. Hiszen gondolj bele, elmondani, hogy van egy szubod - ami felelősséggel jár, odafigyelést, törődést, határozottságot igényel-, nem növeli az önbizalmat? :) Dehogynem. Azért csak ésszel kezeljük a helyzetet, a magabiztosság (semmilyen területen) nem egyenlő az önteltséggel! :)


ui: Az adatlapomon továbbra sem vagyok switch. Egy folyamat bizonyos pontján állok most és nem biztos, hogy tovább megyek ezen az úton. Bizonytalanként regisztráltam fél évvel ezelőtt, azóta eljutottam addig, hogy felismertem, a szub szerep okoz nagyobb örömöt. Valószínűleg mindenkinek több oldala van, az adott helyzet, partner és saját kíváncsiságunk határozza meg, melyik jön éppen felszínre....

Comments (1)


Deleted user
#77915 | 2014. 06. 04. 00:54
Nos,igen,én is TUDOM,hogy 100%ban szub beállítottságú vagyok,mégis voltak-vannak helyzetek,mikor a másik oldal vonz igen erősen. Ezek átmeneti állapotok persze,vagy túlzott szeszbevitel,vagy éppen hosszú p*na-nélküliség az oka:)
Segáz,minden éremnek 2 oldala van.