Az Első

Blogs » Blog - 21extremvagy » Az Első
21extremvagy (33+)
Switch
Male, Hetero
  • Has public albums 
  • Has blog 
Entries filtered by time 2011. 06. (1)
2011. 06. 01. 00:00 | Appeared: 1636x
Az első

Péntek késő délután munkából hazatérve fáradtan lepihentem. Szinte rögtön elszundítottam. A telefon csörgésére ébredtem. A szememben még ott voltak az álmosság jelei ,de azért halványan láttam a kijelzőn, hogy Hajnalka a barátnőm keres. Már több mint egy hete nem láttuk egymást. Ilyenkor már nem számítottam a hívására.

-Szia.
-Szia mi a helyzet szívem, mért hívtál? Csaknem leakarod mondani a találkánkat? - a háttérzajokból ítélve nem otthon volt.
-Nem dehogy. Sőt inkább szeretném előrehozni.
-Jó. Akkor találkozzunk holnap, de most hol vagy?
-Vásárolgattam. Már alig várom ,hogy oda adhassam neked őket. – nevetgélve mondta.
-És mit?
-Az meglepetés ,de biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog. Holnap tízkor találkozzunk ott ahol megismertük egymást!
-Na!Kérlek áruld el mit kapok?
-Nem lehet - hangzott a válasz -majd holnap megtudod és ne késs el! Szia.- ezzel le is tette.

Alig tudtam vissza aludni olyan izgatott voltam a holnapi kis meglepetésétől. Kíváncsi voltam mit talált ki, mert a neve csengése és a személyisége alapján a tekintetedből áradó ártatlansággal együtt az ember olyan bájos, törékeny nőnek gondolná -ezért is szerettem belé- pedig közben ugyanolyan játékos és élénk is tud lenni. Már kora reggel fent voltam, megreggeliztem, letusoltam és elkészülődtem a találkozóra. A volt sulink előtt találkoztunk. Tíz perccel hamarabb érkeztem ,de ő már várt rám. Feltűnően csinos volt és valahogy nagyon izgatottnak tűnt . Fekete miniszoknya, fehér blúz és csizma volt rajta. Nagyon szép látvány volt, de azért próbáltam leplezni, hogy menyire odáig vagyok érte.
- Szia. Hol az ajándékom?
- Se csók, se puszi? Rögtön ilyen mohón az ajándékodat akarod?
Megöleltem és próbáltam játékosan átkutatni.
- Hiába próbálkozol nincs nálam -mondta nevetve - Különben sem mondtam, hogy ajándék csak ,hogy odafogom adni úgyhogy higgadj le!
- Jól van, jól van… Na és kitaláltál valami programot is?
- Nem. Semmit, csak veled akartam lenni- ez nagyon aranyosan hangzott.
- Ha akarsz ma is nálam aludhatsz - vágtam rá rögtön.
- Majd meglátjuk ,de ez ügyben nincs ok aggodalomra, te is tudod. Menjünk sétálni.- tette hozzá.
Ezek után sokat sétálgattunk a városban, rengeteget csókolóztunk és simogattuk egymást. Végül is mi mást várhatna az ember egy szerelmes pártól.
- Gyere fel hozzám ebédre finomat főztem. Utána lehet, hogy valami mást is csinálunk. –nagyon izgató tekintettel mondta ezt.
- Nagyon jól hangzik, ráadásul semmi kifogás nem jut az eszembe.
Úgyis lett. Evés után leheveredtünk a hálószobában az ágyra és elkezdtünk egy jó kis filmet nézni és csak néha váltunk pár szót. Közben rápillantottam olykor-olykor.
- Ugye nem csak erre gondoltál? Nem mintha ez nem lenne szuper, csak másra számítottam.
-Tudom, csak bírd ki még egy kicsit!
Végig néztük a filmet, közben pedig gyakran egymáshoz simultunk, de mikor kezdett túl forró lenni a helyzet mindig leállt. Nem értettem, hogy miért. Felállt és kikapcsolta a tévét, majd kiment a szobából. Én továbbra is az ágyon feküdtem. Már alig bírtam magammal. Vissza jött ,de már a lábán volt a térdig érő bőr csizmája és egy utazótáska volt a kezében. Leült mellém.
- Készülsz valahová kérdeztem meglepetten.
- Nem dehogy egyikünk sem megy sehová. Ebben nyugodt lehetsz.
- Ah. Ha te mondod. Nem öltözködsz át ? Biztos nem lehet túl kényelmes viselet és ha nem vagy így kicsinosítva nekem akkor is ugyanúgy tetszel.
- Hát bizony én mondom és kösz ,de most jól érzem magam így.
A szexuális kisugárzása hirtelen sokkal nagyobb és a pillantása is olyan izgató lett .
- Abban van az amit vettél, amit amit nekem akarsz adni.
- Igen. Szeretném ha elfordulnál és behunynád a szemed amíg előveszem.
Folyamatosan mosolyog. Gyanús ,valamire készül. Nem baj megteszem amit kér , közben hallom, hogy elővesz valamit a táskából.
A Hátam mögött egyszer csak bilincs kattan a kezeimre.
- Mi a fene ez? – kérdem tőled ,de nem válaszol csak kiborítja a táska tartalmát az ágyra. Ami teli volt szexuális segédeszközökkel már mint ha valaki ezeket azoknak nevezi. Nagyon meglepődtem.
-Hát ezeket vetted tegnap.
-Igen. Ugye örülsz te kis perverz?
Először nem is tudtam megszólalni de aztán megpróbáltam valahogy reagálni.
-Perverz? Mér vagyok én perverz? Nem én bilincseltem meg magamat hanem te, az ártatlannak tűnő kis barátnőm akiről nem is feltételeztem volna, hogy ilyen eszközökhöz nyúlna.
- Nem is vagyok én olyan ártatlan különben is a legutóbb mikor nálad töltöttem a hétvégét találtam pár érdekes dolgot a gépedben. Kép galériákat és írásokat a vágyaidról. Nekem is kedvemre valóak szóval úgy döntöttem megvalósíttok belőlük párat a mai napon. Na ez az ajándékod.- nevetve mondta.
Rengetegszer fantáziáltam arról ,hogy milyen lenne ha Hajni vagy egy korábbi közeli barátnőm valamikor amikor csak szimplán beszélgetünk vagy ilyenkor egy ilyen izgalmas délutáni órában rá jönne az uralkodhatnék (vagy nem is tudom, hogy minek nevezzem)és átveszi felettem az irányítást. Nagyon úgy tűnik ,hogy ez most megtörténik.
- Az eddigi vad szeretkezéseinkből még csak nem is gondoltad volna, hogy kapható vagyok esetleg valami nem hétköznapi ínyencségre is . Ha nem jövök rá akkor magamtól soha el sem mondtad volna igaz? Hogy mennyire sok élvezettől fosztottuk meg egymást ,de főleg te engemet az értelmetlen hallgatásod miatt. Ezért külön megfoglak büntetni.
Alig-alig tudok szóhoz jutni a meglepetéstől.
-Na ne vágj már olyan ijedt képet és ne is próbálj tagadni semmit sem.
Olyan merev volt a péniszem mind még soha. Egyre szebbnek és kívánatosabbnak láttam. Persze, hogy észre vette. Továbbra is kedvesen mosolyog. Alig ismerek rá.
- Csak nem értem mért így kellett. Simán megbeszélhetted volna velem ha egyszer te olyan bátor vagy, én csak azért nem mondtam el mert féltem, hogy elveszítelek ha megtudod.
Ebben a pillanatban szorosan átölel mozdulni sem bírok úgy szorít. Mohón megcsókol és nem is ereszt el. Abba hagyta és mélyen a szemembe néz.
-Na jó megbocsájtok te kis buta viszont készülj mert most valami új következik amit még sosem csináltunk ,remélem olyan lesz mind vágyainkban - súgta a fülembe.
Sejtettem ,hogy mi. Kirázott a hideg izgalmamban.
- Nem is tudtam , hogy te is szoksz ilyen dolgokról fantáziálni.
-Ezek szerint sok mindenről nem tudsz még . Sok különlegességgel készültem mára szóval ne lepődj meg mert nem biztos, hogy mind a kedvenceink közé fog tartozni. Már elég elméleti tudást gyűjtöttünk össze itt az ideje a gyakorlatnak és a próbálkozásnak. Ha szót fogadsz nem lesz semmi baj.
-Pontosan mit is szeretnél játszani.
-Kezdetnek egy kis szerepjáték Dominia leszek te pedig a sex-rabszolgám. Többet nem árulok el. Bíznod kell bennem.
Nem szóltam semmit. Ne mis tudtam volna mit mivel valahol belül akartam is ,de féltem is egy kicsit Hajni új arcától.
Hátamra fektetett az ágyon és fölém hajolt. A kezem még még mindig meg van bilincselve. További csókok következtek mindenhova kaptam és közben a lehámozta rólam a nadrágot és az égbe meredő farkincámmal játszadozott. Miután befejezte beleült az ölembe a fehér blúzát kigombolta köldökig és elővette alóla gyönyörű kerek melleit. Nem bírtam megállni ,hogy meg ne kérdezzem.
-Megcsókolhatom őket?
-Igen - mosolygott rám és közben helyeslően bólogatott- már éppen parancsba akartam adni ,hogy kényeztesd őket
Sokáig csináltuk ezt hisz mindketten nagyon szeretjük és élveztük a szoptatás örömeit.
Félbeszakította a mámort felhúzott az ágyról és térdre nyomott.
- Közlöm velem, hogy mostantól az Úrnőd vagyok és te pedig engedelmes szex-rabszolgám ha pedig ellenkezel büntetést kapsz.
Elcsattant egy pofon ,hogy nyomatékot adjon a szavainak. Nagyon megvoltam ijedve a határozottságától. Megrándultam, de te lefogtál és nyugalomra intettél. Ennyit a hivatalos beavatásról. Úgy tűnik ez tényleg velem történik.
- Most leveszem rólad a bilincset, de ha nem fogsz jól viselkedni akkor csúnya világ lesz. Megértetted? – kérdezted fennhangon.
- Igen
- Igen mi?
- Igen Hajni Úrnő.
- Ez már sokkal jobb örülök neki, hogy gyorsan tanulsz ,de elég lesz ha csak ,,Úrnőmnek,, szólítasz.
Lekerült rólam a bilincs.
-Vetkőzz meztelenre és add át a ruháidat.- hangzik a parancs.
Közben te is tépted rólam őket. A hátam mögé álltál és felvettél egy kötelet az ágyról. Jó szorosan hátra kötötted a kezeimet.
-Hát erre készültél - próbálom mondani, de egy újabb pofon volt a jutalmam érte. Értetlenül néztem rád.
-Engedély nélkül nem beszélhetsz meg érteted? És ez egy hosszú nap lesz a számodra szóval jobb ha felkészülsz -mondta fenn hangon.
-Mért nem beszélted meg velem előbb.
Újabb engedély nélküli beszéd most nem voltál olyan durva csak erősen befogtad a számat.
-Azért mert a fantázia naplódban mindent részletesen leírtál nekem te buta.
-Azt nem neked írtam -próbáltam mentegetőzni.
Ekkor felvettél az ágyról még egy eszközt. Egy kis korbácsot, csodálkozom is vajon minek az neked. Rácsaptál vele a fenekemre legalább ötször.
-Mondtam engedély nélkül nem beszélhetsz
Kicsit megvoltam szeppenve. Észrevetted. Szenvedélyesen megcsókoltál, gondolom ,hogy lássam fontos vagyok neked ,hogy még mindig szeretsz a magad módján bár sohasem mondtad csak a tetteiden láttam.
Közben a farkincámat szorongattad.
-Térdre- hangzik a parancs.
Lábaddal lenyomtad a fejem a földig
- Gyerünk nyald a csizmámat.
Hosszasan kényszerített erre. Alaposan kiélvezte a látványt mivel korábban én szoktam az irányító szerepben leni. Miután mindkét csizmájával kész voltam és úgy döntött eleget csináltam felhúzott. Előtte térdelek ő pedig elégedetten mosolyog rám. Felhúzta szép szoknyáját és megmutatta illatos fazonírozott punciját. Soha sem tudtam még ennyire értékelni ezt a látványt. A farkincám meg egyre csak ágaskodott.
- Mostantól kevesebbszer lesz részed ilyen fenséges látványban, úgyhogy jól vésd az eszedbe ,hogy hogy is néz ki egy punci.
Ezután erősen megszorította farkincámat, hogy kissé alább hagyjon a lelkesedésem. Felszisszentem.
-Most megszagolhatod ,de hozzá ne merj érni mert megkeserülöd-mondta fölényesen.
Meg teszem ettől újra meg kell szorítania odalent. Egy ideig eljátszadozott velem már eléggé zsibbadt voltam a sok szorongatástól.
-Most pedig nyalni fogsz ,de finoman és úgy csináld mintha ez lenne életed utolsó alkalma mert ha nem leszek megelégedve azt nagyon megbánod-mondta fennhangon.
Oda szorította fejem sokszor alig kaptam levegőt, de azért nagyon igyekeztem. Hangos nyögdécselésétől én is élvezni kezdem. Gondoltam neki is nagyon izgató lehetett ez az egész helyzet mert hamar csúcsra ért.
- Most pedig a szádba élvezek úgyhogy abba ne hagyd amíg nem szólok- mosolygott rám.
Megtörtént. A fél arcomat összekente puncija édes nedvével.
-Hmm… de ügyes voltál na látod ezt a teljesítményt várom tőled mostantól akár naponta többször is. Pozíciót váltunk mert nem akarom, hogy megfájduljon úrnői lábam.
Felhúzott a földről az ágyra lökött a és arcomra ült.
- Mindig is szeretted ezt a pózt, de most én irányíttok és addig nyalatlak ameddig csak jól esik megérteted szolga? És most újra.
Nyögdécseléssel tudtam csak válaszolni bár nem hiszem, hogy bármilyen választ is várt volna. Sokáig nyalatta magát, még vagy háromszor elélvezett mire befejezte.
-Nehogy aszt hidd ,hogy csak ennyi jutott szolga nyelvednek, még a popsim hátra van.
Ezzel megfordult és popsiját nyomta arcomba.
- Most ezt kell nyalnod, de ugyanolyan lelkesen különben korbács lesz a jussod.
Motiváció gyanánt rám ütött a korbácsával, én meg munkához láttam. Nem tudom menyire élvezhette hisz még korábban sosem csináltunk ilyet ,de lába remegéséből ítélve nagyon. Legalább húsz percig csináltam amikor rám szólt.
- Most már elég lesz.
Megigazította ruháját és egy nyakörvet vett elő a kupacból.
-Mostantól ez a jelképe annak , hogy az enyém vagy, a szolgálatod akkor kezdődik amikor rád adom és akkor fejeződik be amikor leveszem ami egyenlőre a hálószoba keretein belül fog megtörténni , de ha úgy akarom akkor elviszlek sétálni mind egy kiskutyát , vagy beraklak a kocsi csomagtartójába összekötözve és kiviszlek a víkend házba ott kikötlek egy fához vagy a pincében egy lánchoz majd magadra hagylak mind ahogy egy rabszolgát szokás. Azt teszek veled amit csak akarok. Megértetted?
- Igenis Űrnőm.
-Amikor velem vagy és tart a játék mindig rajtad kell ,hogy legyen. Ha babrálod nagyon megbánod. Egyéb esetekben ugyanolyan viselkedést várok tőled mind eddig. Remélem megértetted? Szép kis tervek ugye? Nagyon fogjuk élvezni majd meglátod.
Bólintottam, hogy igen. Azzal rám csatolta.
- Látom gyorsan tanulsz, ennek örülök mert nem akarok abban elfáradni ,hogy állandóan fegyelmezzelek és mindent háromszor mondjak el.
Levetted rólam a kötést és a pórázomnál fogva körbevonszolt a lakáson. Különböző tárgyakat vitetett oda magának a számmal pl.: fogó kesztyűt, terítőt, fehérneműket stb.
- Most ráülök a hátadra és lovacskázunk egy kicsit. Vigyél vissza a hálószobába.
Végre felállt rólam mert már eléggé fájtak a térdeim. Leterített a földre egy puha pokrócot.
- Gyerünk feküdj le ide.
-Igenis Úrnőm.
- Most pedig jó szorosan megkötözlek ,nem akarom, hogy elkóborolj nekem amíg én rendbe szedem magam.
Még több kötelet vett elő és sorban rám tekerte őket. Gúzsba kötött bizonyára az egyik képen látta.
- Ma már eleget használtad a szádat úgyhogy betömöm nehogy a végén hangoskodásba kezdj nekem, de talán este evéshez leveszem ha megérdemled egyáltalán.
Elővett a fiókból egy selyem kendőt összegyömöszölte és betömte a számba két másikkal pedig bekötötte ,hogy a helyén maradjon.
- Úgy ni és most gondoskodjunk árról ,hogy semmi olyat ne láthass meg amit nem kéne.
Elővett egy fekete színű selyem sálat is. Bekötötte a szemem.
- Most pedig megkapod a büntetésed amit megígértem neked amiért nem voltál őszinte velem.
A korbácsát éreztem a bőrömön. Szerencsére nem ütött nagyokat ,de azért fáj. Legalább tizenötöt ütött rám bár nem igazán tudtam a számolásra koncentrálni.
- Jól van szolga nekem most dolgom van el kell mennem egy kis időre és rendbe is kell szednem magam szolga nyelved után. Addig te itt maradsz, de el ne merészelj mozdulni innen-mondta nevetve.
Ezekkel a szavakkal ott hagyott. Meztelenül, megkötözve,elnémítva,szem bekötve megkorbácsolva kiszolgáltatott helyzetben a földön heverve. Csak az ajtó csapódásából tudtam ,hogy tényleg elment. Nem tudom mennyi idő telhetett el, az idő számomra megszűnt létezni csak a kötelek szorítását éreztem. Órák telhettek el. Megjött az ajtó újfent becsapódásból hallottam legalábbis reméltem, hogy ő az. Kicsit meg ijedtem. Még nem jött oda hozzám viszont hallottam ,hogy a másik szobában motoszkál. Hosszú percek teltek el. A hangokból ítélve bejött a szobába, leült mellém ,de nem szólt hozzám. Éreztem ,hogy figyel miközben lábai előtt vonaglok. Csak várok telik az idő fogalmam sincs, hogy mit tervez velem. Kicsit megremegek amikor hozzám ér. Megnyugtat egykét gyengéd simogatással és csókkal. Az oldalamra fordít és elkezdesz a farkincámmal játszadozni nem kell sok idő máris kőkeményen áll én pedig hálásan nyögdécseltem. Ráütött a fenekemre.
-Ezt azért kapod mert túlságosan is élvezted
Végre megszólalt mondtam magamban.
-Elfelejtettem mondani, de addig meg ne próbálj elélvezni semmilyen helyzetben amíg engedélyt nem kaptál rá. Különben számolnod kell a fájdalmas következményekkel. Megérteted?
Próbáltam nyögdécselni, hogy igen de alig jött ki hang a számból. Lekerült a szememről a kendő. Végre megpillantottam. Eszméletlen látvány volt. Még sosem láttam ilyen szerelésben. Magassarkú cipő harisnya, harisnyatartó és egy érdekes felsőrész volt rajta na meg persze a korbács fenyegetően a kezében.
-Tetszik?,, kérdezte.
Csak nyögdécselni tudtam.
-Ezt igenek veszem, de ne is álmodj arról, hogy engedély nélkül hozzám érhetsz.
Adott egy pofont és enyhén belém rúgott.
-Nem nézhetsz a szemembe, ezt mostantól szemtelenségnek veszem és büntetést kapsz érte. Remélem nem kell kétszer elmondanom.
Gyorsan elkaptam a tekintetem. Kivette a számból a kendőt. Megkönnyebbültem.
-Ez nem aszt jelenti, hogy beszélhetsz- szólt rám.
Bólintottam ,hogy értem. Magassarkújával és korbácsával elkezdte piszkálgatni ágaskodó farkincámat szerencsére nem durván.
- Csókolgasd a lábamat – utasítottál erélyesen.
Nagyon igyekeztem, de nem fértem hozzá lábához teljesen ezért levette a cipőjét. Most már szabad a pálya egy pillanatra szinte a fél lábát betolta a számba. Hosszú percekig kényszerített erre. Miután eleget csináltam megszabadított a kötelektől és pórázomnál fogva négykézláb átvezetett a hálószobába. Az ágyra már odavolt készítve egy köteg kötél,bilincs, szájpecek, szemfedő egy fekete selymes látszatú zsák és egy felcsatolható műpénisz is. Nem is gondoltam volna ,hogy ennyire felkészült lesz eszközök tekintetében már az első alkalommal. Kicsit megijedtem és megtorpantam. Nagyot rántott a pórázon.
-Na és most teljesülnek a vágyaid, legalábbis a nagy része. Hiszen erre vártál nem igaz?-Nevetett hangosan. Előtte térdeltem, bilincset csatolt kezeimre. Magára erősítette a műpéniszt, sejtettem mit akar vele, de nem mertem szólni. Durván megcsókolt és így szólt.
-Most megtudod milyen érzés szopni szolga fiú.
Arcon köpött. Mosolygott majd a számba erőltette. Ki be rángatta. Kellemetlen volt, de nem hagyta abba hiába próbáltam ellenállni ő csak még jobban élvezte. A végén már magamtól szoptam.
- Jól van elég ennyi.
Elkezdte levenni a harisnyát. Gombolyagot gyúrt belőle és belegyömöszölte a számba. Ragasztó szalaggal betapasztotta és a fejemre húzta a fekete zsákot majd a nyakam köré rögzítette.
- Voltál már megdugva?
A reakciómra sem várt bár az úgy is csak hümmögés lett volna. Egyből rávágta:
-Hát most leszel.
A nyakörvemnél fogva az ágyszéléhez vonszolt. Felsőtestemet rányomta az ágyra nem sokkal ezután éreztem ,hogy valami hideg anyagot ken a végbél nyílásomra. Egyre gyorsabban dobogott a szívem. Kicsit féltem az elkövetkezőtől bár közben nagyon izgatott is voltam hisz még sosem csinált ilyet velem senki. Lassan hatolt belém gondolom nem akartál túl nagy fájdalmat okozni bár így is nyögdécseltem és eleinte elég kellemetlen volt. Ahogy az idő telt egyre kellemesebbé vált ahogy ki be csúszkál a műpénisz. Az egész helyzet miatt a nyögései hallatán és mivel közben farkincámat masszírozta egy hatalmasat élveztem. Erősen átölelt és szorított, hogy nyugton tudjak maradni. Miután lenyugodtam kihúzta belőlem. Kissé meg is könnyebbültem.
- Látom élvezted szolga ,de most meg kell, ,hogy büntesselek amiért engedély nélkül élveztél. Kapsz harminc korbácsütést ma éjjel a földön alszol összekötözve és még a légzésedet is kontrollálni fogom, hogy érezd mekkora hatalmam van feletted és ,hogy mekkorát vétkeztél.
A kábulattól szinte még fel sem tudtam fogni amit mondott. Kezdetét vette a büntetés, az ütéseket számolnom kellet amik eléggé fájtak, de szerencsére gyorsan vége lett. Egy pillanatra kiment a szobából és behoztál valamit. A pórázomnál fogva odavezetett és ráültetett. Egy szék volt az. Odakötözte a lábaimat és a testemet is. Lekerült a zsák a fejemről. Megláttam ,hogy egy vastag nagyméretű fóliazacskót is hozott magával. Ezek szerint tényleg nem viccelt. Az interneten olvastam ,hogy az ilyesféle játék veszélyes is lehet. Én nagyon megijedtem de az ő arcán nyugalmat és némi gonoszságot véltem felfedezni. Elkezdtem hangosan hümmögni és rángatózni. A ragasztószalag is félig lejött. Nyugtatásul kaptam egy pofont.
- Ne félj szolga nem fog sokáig tartani.
Ettől még jobban meg ijedtem és újra elkezdtem rángatózni. Persze nem sok sikerrel. Egy újabb pofont kaptam. Levette a szalagot kivetted a számból a harisnyát és nyugtatásul most meg is ölelt és megcsókolt.
- Vigyázok rád -mondtad miközben mélyen a szemembe nézett.
Kénytelen voltam meg nyugodni. Nem volt más lehetőségem. Ezek után az ágyon lévő piros színű lyukacsos szájpecket vette a kezébe.
- Volt már ilyen a szádban? –kérdezte mosolyogva
Ráztam a fejem, hogy nem.
-Akkor épp itt az ideje.
A számba erősítette.
- Most pedig jöhet a lényeg mondta ördögi mosollyal az arcán.
Nem hittem volna ,hogy képes lenne ilyeneket tenni velem hisz a múlt héten sőt ma délelőtt még mesébe illő szerelmes párként töltöttük óráinkat. Viszont ez most mit sem számított. A fejemre húzta a fóliazacskót ügyelve, hogy maradjon benne elég levegő majd egy kis darab kötéllel a nyakamhoz rögzítette. Éreztem, hogy most nincs menekvés teljesen ki voltam szolgáltatva. Azon imádkoztam nehogy eszébe jusson ,hogy a múltkor elfelejtettem az évfordulónkat mert akkor végem ha valamin fel húzta most magát, de ő teljesen nyugodt volt miközben figyelted az egyre fogyó levegőmet. Olykor-olykor kétségbeesetten felhördültem és rántottam magamon egyet bár a kötelek nem sok mozgást engedtek. Közeb néha néha megsimogatott és a farkincámmal játszadozott. Már majdnem elfogyott a levegőm, mikor lekerült a fóliazacskó. Az adrenalin majd szétvetette a testem. Hagytad ,hogy kicsit meg nyugodjak majd megkérdezted.
-Drágaságom ugye te is úgy élvezted ahogy én.
Nem is tudtam, hogy reagáljak csak összevissza kalimpáltam a fejemmel.
-Jó akkor jöhet még egy menet igaz? Ja és édesem ezt most élvezésig csináljuk úgyhogy ha netalán sikerülne akkor most büntetlenül megteheted.
Meg sem várta a reakciómat. Újra körbeölelt a fóliazacskó. Folyamatosan izgatta szájával és a kezével a farkincámat és a heréimet a levegőm meg egyre csak fogyott. Nagyon ,magas volt az izgalmi állpotom. A zacskó már majdnem teljesen az arcomra tapadt éppen ezért nem tudtam az élvezetre koncentrálni viszont ekkor egy tompa ollóval vágott egy nyílást amin friss levegő áramlott be. Ettől megnyugodtam és erős rángatózás és hörgés közben újra elélveztem. Nem sokkal később lekerült a fólia is. Kivette a számból a szájpecket, eloldozott csak a kezemet hagyta megbilincselve.
-Ugye ,hogy nem is volt olyan rossz kedvesem?
Nem mertem válaszolni, de nem is lett volna értelme. Egy törölközőt terített a földre.
- Gyerünk térdelj ide.
Újra arcon köpött az aktus alatt már nem is először teszi eszt.
- Biztosan nagyon szomjas lehetsz ennyi megpróbáltatás után – állapította meg kedves mosollyal az arcán. Levette a tangáját és a számhoz nyomta nedves punciját.
- Gyere megitatlak.
Az Aranyesőd töltötte ki a számat lassan apránként itatta meg velem , egész arcom úszott benne. Az igaz ,hogy nagyon szomjas voltam és nem számítottam semmi másra ebben a helyzetben, de egy pohár narancslének jobban örültem volna. Egy kevés a testemre és a törölközőre is jutott.
- Úgy ni ügyes szolga az utolsó cseppig.
Első alaklom, hogy megdicsért a nap folyamán bár azt hittem valami más miatt teszi majd nem pedig a pisiivó képességem miatt. Ha nem lettem volna olyan szomjas nem biztos ,hogy képes lettem volna lenyelni. Lekerült a bilincs és a nyakörvemnél fogva az ágyhoz húztál.
- Mássz fel és feküdj a hátadra.
Megtettem. A négy végtagomnál fogva x alakban kikötözött pedig azt hittem végre megszabadulok kötelékeimtől.
- Nagyon jól viselkedtél egész nap ahhoz képest, hogy újonc vagy. Most már csak egy dolgot kell kiállnod aztán megjutalmazlak ha megérdemled. Még be sem fejezte a mondanivalóját már vett is elő a fiókból egy fekete színű teljes fejhámmal ellátott szájpecket amit rögtön fel is csatolt rám.
- Na ebben még motyogni sem fogsz tudni- mondta elégedett hangon
Ezek után elővett egy flakont teli masszázs olajjal. Lassan rám csepegtette és szétkente felsőtestemen. ami külön tortóra volt mert utálom ha ragadós kenceficéket a testemen. Következő mozdulatával elővett egy fehér színű gyertyát és egy öngyújtót. Tiltakozás képen elkezdtem rázni a fejem de ő mit sem törődött ezzel.
- Ne aggódj nem halsz bele. Talán - tette hozzá nevetve.
Meggyújtotta a gyertyát istennő módjára fölém állt és elkezdte lassan rám csepegtetni a gyertyát. Kellemetlen volt, de kilehetett bírni. végül az egész mellkasom és hasam be volt terítve a viasszal, sőt még a farkincám és golyóim is kaptak bőven. A lábaimat eloldozta és felkötötte őket az ágyvégébe hogy hozzáférjen a popómhoz így oda is jutott bőven viasz. Miután végzett a kínzásommal kiment a szobából és hagyott kicsit pihenni. Néhány perc múlva visz jött és letisztította a testemet a viasztól.
-Megvagyok elégedve veled és ez nagy szó. Ezért jutalomból most valami olyasmiben részesítelek amiben kevés szolgának van része szóval nagyon szerencsésnek érezheted magad ,hogy én vagyok az Úrnőd. És köszönd meg szépen, hogy foglalkoztam veled.
Kicsit idegesített, hogy úgy csinált mintha ő már profi lenne. Bár ki tudja lehet mégsem tudok róla mindent. Elkezdte csókolgatni a számat és a nyakamat amin az előzmények miatt meg is lepődtem. Reméltem hogy nem valami gusztustalan perverzséget talált ki megint. Egyre lejeb csúszott majd elkezdte szájjal izgatni a péniszemet. Addig csinálta amíg kőkemény nem lettem, és ennyi tortúra után az nem is volt olyan könnyű. Ezek után fölém guggolt és lassan ráereszkedett édes puncijával kőkemény farkincámra. Először lassan kezdte ,de végül keményen meg lovagolt. Többször is elélvezett. A csúcshoz közel engedélyt kértem ,hogy én is elvezhessek amit első két alkalommal megtagadott és büntetéssel fenyegetett ha még is megmerném tenni ,de végül engem is hagyott elmenni. Szex után egymás mellet pihegtünk , meglazította a szájpecket át ölelt és újra megcsókolt, hogy éreztesse velem szeret
-Ugye jól érezted magad édesem.
- Nagyon megleptél nem gondoltam volna ,hogy ilyeneket csinálsz majd velem.
- Hisz ezek voltak a vágyaid nem? - kérdezte fennhangon.
- Igen de viszont azok titkok voltak és még csak meg sem beszélted velem előre nagyon rám ijesztettél azt hittem sosem lesz vége.
- Nem az volt a célom, de ne is merészelj panaszkodni láttam, hogy nagyon elvezted.
- Igen, de előbb megbeszélheted volna velem nem is tudtam, hogy tudsz róla, és ezzel az összes fantáziámat meg tapasztaltattad velem egyszerre kicsit sok volt.
- Jól van jól van ne rinyálj anyámasszony katonája.
Azzal fogta és a fekete színű egyszerű szájpecekkel újra elnémított.
- Most megyek kajálni mert nagyon éhes vagyok.
A kedvencedet fogom enni. Egy óra múlva jövök remélem addigra meg nyugszol. Szeretlek szívem. Légy jó.
Ezzel nevetve kiment engem meg ismét megkötözve és kiszolgáltatottan ott hagyott.

Fojtatása következik.

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.